Top 5 danske SEO kurser

Der er mange fordele for virksomheder ved at sende deres medarbejdere på et SEO kursus. SEO er blevet et vigtigt værktøj i kampen om kunderne, men kræver også rigtig meget viden og arbejde for at opnå de gode resultater. De virksomheder der formår at klæde deres medarbejdere på opnår en klar fordel.  Der er rigtig mange virksomheder der tilbyder SEO kurser og det kan være svært at finde et kursus der er værd at investere tid og penge i. Vi prøver derfor at guide dig i den rigtige retning, med et par gode tips herunder.

Her et 4 tips du bør overveje når du vælger SEO kursus:

  1. Hvem står bag kurset? – Vælg en virksomhed der primært arbejder med SEO. Det er vigtigt at dine medarbejdere får den seneste SEO viden da Google ofte ændrer algoritmer. Bliver SEO udført forkert kan det i værste fald gøre større skade end gavn.
  2. Hvor specialiseret skal det være? – Der findes SEO til alle niveauer, og forskellige faglige nicher, og det handler derfor om, at finde et SEO kursus der matcher medarbejderens niveau og stilling, alt efter om de er marketingkoordinatorer, copywritere eller webudviklere.
  3. Hvilket område skal der fokuseres på? – Velfungerende SEO kræver at man arbejder med hele pakken, nemlig indhold, links og teknik. Men derfor kan det godt være der er områder I gerne vil fokusere på. Overvej derfor, om I skal finde et SEO kursus der er fokuseret på ét af disse områder.
  4. Hvordan lærer du bedst? – Lærer du bedst ved at lytte, se eller ved at sidde og nørkle med det der snakkes om? Dette kan afspejle om du kan nøjes med et almindeligt SEO kursus med en områdeekspert der tegner og fortæller, eller om du f.eks. kunne få mere ud af at deltage i en SEO workshop.

Disse SEO kurser kan vi varmt anbefale:

Der findes efterhånden mange aktører på markedet inden for SEO kurser, og her kommer vi med vores anbefalinger til nogle af markedets bedste:

Rigtig god fornøjelse!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *